Актрисата Райна Караянева, която участва във филма Завръщане 2 гостува в

...
Актрисата Райна Караянева, която участва във филма Завръщане 2 гостува в
Коментари Харесай

Познайте колко операции на носа има гаджето на Башар Рахал

Актрисата Райна Караянева, която взе участие във филма  " Завръщане 2 " гостува в рубриката на Зейнеб Маджурова в  " Тази заран ". Гаджето на Башар Рахал приказва за премиерата на кино лентата, която се състоя нощес.

Ники и Башар са обикаляли от зала на зала, с цел да наблюдават реакциите на хората. Те са като дребни деца на изпит ", споделя тя и добавя, че във кино лентата вземат участие доста красиви дами. 

" По министър председателите виждах по какъв начин децата изпадат в дива нервност като видят Диляна Попова или Евелин Костова. Но даже и най-известните актриси и модели са хора. И те стават с пъпки ", призна тя.

Райна Караянева показа, че точно желанието за повече хубост я подтиква още на 17 години да направи първата си интервенция на носа и без терзание признава, че има към този момент 12 интервенции.  

" Не ме слушаше главата на тийнейджърска възраст. На 17 години отидох на летен лагер и се върнах с интервенция на носа. Това е нещо, за което скърбя и до през днешния ден. Оттам се отключиха други здравословни проблеми ", съобщи актрисата.

Тя бе оптимално откровена, с цел да признае, че е имало миг, в който тези интервенции са резонирали в съществени провали, само че все още всичко е добре.  

" Не би трябвало да се потегля по този път, до момента в който човек не е развъртян добре лицево-челюстно. Колкото повече се изчака, толкоз по-добре. Не съм срещу тези интервенции, само че има доста хора, които губят чара си, когато създадат нещо такова ", казва Райна Караянева. 

Двамата с Башар Рахал си партнират както на сцената, по този начин и в живота. Най- прелестно им е, когато са в чужбина. Влюбените се отпускат зад граница, тъй като не мислят за работа. Последното им пътешестване е било в Египет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР